Trendigt hösten 2016

Höstens trender kommer i dova toner men håller också kvar ett stadigt grepp runt sommarens vita modefärg. Rutigt i alla dess former och lila som nyckelfärg, kunde ses på catwalken inför hösten.

Mycket av höstens mode kan man hitta till rabatterade priser online, det är inte alltid man är tvungen att betala fullt pris på ett modeplagg. Ta dig en titt på nätet innan du bestämmer dig för vad du ska köpa, det är alltid en stor fördel, här kan du spara pengar.

faschion

Oversize och maskulint boxigt kan ses i plagg från många av de stora mode husen. Den herrinspirerade ytterrocken med strama linjer i kamelfärgat eller rutigt ligger helt rätt i tiden, så den figursydda kappan kan du lämna hemma i garderoben. Oversize kan även återfinnas i plagg med ärmar, där ärmen fått ett onaturligt långt snitt och passerar handen med råge.

Kostymen har åter gjort sitt inträde och office looken är här för att stanna. Kritstrecksrandigt eller gärna det förutnämnda rutiga med vida ben och helst med dubbelknäppning.

Sammeten var en av de återkommande stora trend materialen för hösten och gärna i syrenlila, puderrosa och vinrött. Mysplaggens velour kan vinka hej då och byts nu ut mot den vävda sammeten, som ses i snygga snitt i klänningar för alla tillfällen och andra plagg som nu andas lyx.

Sommarens heta off shoulder blir nu i höst en one shoulder, där man plockar upp ena ärmen för att skyla lite av axeln. Må hända det speglar den kallare perioden, men trotts detta är det riktigt snyggt på plagg med en lite tightare silhuett, gärna med ett bredare skärp i midjan.