Mode i spel

Spelvärlden har länge varit ett område där modeintresserade inte riktigt haft något att hämta. Speldesigners har för det mesta valt att fokusera på att skapa nya spännande världar och imponerande grafik snarare än på att designa snygga kläder för karaktärerna. För män har valet mest varit olika typer av uniformer, för kvinnor någon kombination av hotpants och bikini. Det har dock börjat ändras så smått; mode och klädintresse har börjat få utrymme i de mest skilda spel. Kanske det är från ditt favoritspel som du hämtar inspiration för din nästa outfit eller vad sägs om att kunna välja vad dina spelkaraktärer ska bära för något snyggt?

Mode i slots

Du kommer bland annat att stöta på snygga och moderiktiga accessoarer i olika typer av videoslots. I bland annat Mega Fortune Dreams och Luxury Bag Slot kommer du att träffa på riktigt stiliga lyxväskor du gärna skulle vilja ha i din egna garderob. Du kan numera enkelt hämta modeinspiration från din nästa spelomgång. På Cino kan du läsa om fler moderiktiga spel samt ta reda på hur slots fungerar.

Klä din sim i Diesel

Har du spelar Sims någon gång vet du att du kan göra väldigt mycket i spelet. Numera kan du också köpa snygga och trendiga kläder, bland annat Diesel-plagg, precis som du gör i verkliga livet. Det går alltså att göra din karaktär riktigt trendig.

Klä dig i spelmode själv

Sist men inte minst finns möjligheten att visa upp dina spelintressen även för modeintresserade. De flesta spel har olika typer av merchandise som kepsar, T-shirts och sockar. Eller vad sägs om ett Minecraft-linne?