Mode för män – vintern 2020

Vi har i dagarna lämnat en ovanligt varm och härlig höst och kommer allt närmare en förhoppningsvis lika härlig vinter. Med den nya säsongen så kommer förstås frågan vad du ska ha på dig när det gäller vinterns utbud av plagg. Vinterns modesäsong ser riktigt spännande ut, med tydlig inspiration från naturen där miljötänket kommer med en stark trend. Låt oss titta på vilka spännande nyheter som vinterns mode innebär.

Det klassiska modet är tillbaka

I vinter kommer det strikt klassiska modet tillbaka med traditionella snitt som passar alla åldrar och klär de flesta män. Kläderna ska vara välsydda för att sitta optimalt och på så sätt visa stil och klass. Kavajen, gärna med snygga detaljer, är tillverkad av naturliga material som till exempel ull eller flanell och kompletteras förstås med en matchande slips. Den naturliga känslan förstärks av material i färger som inspirerats av naturen.

Hållbarhet och miljö i fokus

Inom modet verkar det som att de nu till slut kastat ut den gamla termen ”slit-och-släng” och du kan se att modehusen fokuserar på hållbarhet. I år ska modet inte bara vara snyggt och utan även praktiskt vilket kräver att kläderna sitter och känns bra men samtidigt är varma och funktionella. För att hitta just dina favoriter denna vinter kan du se vad som finns på nätet.