Heta prylar

Prylar är något som det bara blir mer och mer av i vårt samhälle. Det roligaste med prylar är förstås att det finns så väldigt många olika prylar att tillgå och att det kommer nya titt som tätt. Här tänkte vi kika lite närmare på några av de hetaste prylarna just nu och som kanske kan vara värt ett köp.

Surfplatta

Surfplattan är utan tvekan en av de absolut hetaste prylarna under de senaste åren och fortsätter så att vara, vilket inte är så konstigt eftersom det faktiskt är väldigt praktiskt med en surfplatta, framför allt eftersom den är lätt att bära med sig på möten, lektioner och dylikt.

Smartphone

Ingen direkt ny pryl, men fortfarande het får man väl ändå säga. Vill man göra något extra med sin mobil kan man förstås styla den lite så den får en helt unik touch och kanske även får en ”look” som passar ihop med den stil man har i övrigt.

Smartwatch

En så kallad smartwatch eller aktivitetsarmband om man så vill är det hetaste man bära på armen sedan 1980-talets klockor med miniräknare. Med en smartwatch får man full koll på var man är, samtidigt som man även har tillgång till bland annat SMS och mail.