Årets heta strandtrender

Vad kan du förväntas se på stranden i sommar? Liksom inom de flesta andra områden så kommer och går olika trender. Följer du dem på håll eller är du en sådan som handlöst kastar dig in i det allra senaste och hetaste?

I år är det 70-tal som gäller, liksom sportigt och glamouröst. Man kan med fördel välja baddräkt om man vill vara riktigt moderätt. Uttrycket less is more är ute och mer påklätt är vad som är inne framöver. Utöver hela baddräkter så ligger kaftaner och strandklänningar högt upp på listan.

Satsa på den sportiga stilen

Vill man vara sportig kan man gärna satsa på en sportig bikini i färg. Den sportiga bikinitrenden växer just nu allt mer. Det märks inte minst i butikerna som fylls av just den typen av plagg. Just nu hittar man sportiga badkläder i stort sett överallt, inte minst hos sportiga butiker som Sportamore. Känner du dig inte bekväm i en sportig bikini går det precis lika bra att välja en sportig baddräkt istället.

Välj en stil som passar dig

Det viktigaste är förstås att man hittar badkläder som passar ens egen personliga stil och att man trivs i de badplagg man köper. Alltomstockholm.se har gjort ett reportage om just årets heta strandtrender och tar där upp allt om detta. Vad beträffar mönster och färger ska det i år vara stora och intensiva mönster, gärna med djurmotiv eller tropiska blommor och blad. Det neutrala färgerna är borta för längesen och nu är det livliga färgsättningar som gäller. Gärna varma färger som gult och orange, men även olika turkosa nyanser funkar bra. Andra spännande trender är virkat och just virkade bikinis kan komma att bli en stor favorit bland sol- och badälskarna kring skärgården.