Apple

Under förra året lanserade Apple sin senaste Iphone modell, iPhone 6. En modell som blev ohyggligt populär på nolltid. Den nya satsningen på optiken och signalbehandlingen vad gäller bildkvalitet gör att modellen i detta rus av ”selfies” är en storfavorit. Svenska Dagbladet recenserar bland annat iPhone 6 som vinnare över andra smartphones, som Sonys hyllade Xperia Z3, just tack vare den nya grafiska kvaliteten.

Det viktiga på dagens smartphonemarknad är att presentera välfungerande mobiler med användarvänliga tjänster som kan utnyttjas på ett smidigt sätt. Det har Apple lyckats med fullkomligt med iPhone 6. Det som framför allt visar på att företaget har lyssnat på kundernas feedback är den förbättrade skärmupplösningen och den förstorade skärmen. Den nya skärmen har en tum på 4,7 och är avsevärt mycket bättre än den föregående modellen, iPhone 5. De tidigare så hårda kanterna mot skärmen är dessutom borttagna.

Större och tunnare – kom ihåg att skydda din iPhone

Den större skärmen är så klart en stor fördel när det gäller själva grafiken på telefonen och det ger användaren en betydligt större upplevelse. Dock bör det nämnas att dessa större skärmar i kombination med dagens ytterst tunna telefoner i ett material som kan vara svårt att greppa ökar risken att ha sönder telefonen. Man bör därför skydda telefonen med t.ex. ett skal eller fodral. Med ett skal undviker man skador som uppstår om telefonen får ett slag eller tappas i marken. Det gör det även lättare för användaren att greppa telefonen på ett säkrare sätt. Ett snyggt och säkert iPhoneskal kan man t.ex. hitta på den svenska webbshoppen iPhonebutiken. De är specialiserade på just iPhonetillbehör och erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsprodukter.

Ett stort plus

När det gäller batteriet på den nya iPhone 6 modellen har tester visat att modellen håller hög nivå. Den klarar sig utan problem under en mycket aktiv dag och behöver inte laddas om förrän på kvällen.